Heb jij nog zin in je werk?

nieuwe-impulseJe gaat al een tijd met tegen zin naar je werk. Je prestaties zijn niet echt van dien aard dat je echt nog trots op je werk bent. Op een feestje vermijdt je het onderwerp carrière liever dan dat je erover mee praat. Terwijl je eigenlijk een heel ambitieuze professional bent.

Zou het niet weer heerlijk zijn om vol met energie richting je werk te kunnen trekken? Dat als je in de ochtend wakker wordt, dat je dan denk: ‘Yes, ik mag weer!’. Op een receptie sta je in dat geval naast die enorme blaas kaak en kun je zonder je rot te voelen gewoon naar zijn opgeblazen verhalen luisteren omdat je zelf van het zelfvertrouwen blaakt.

Ondanks dat het zo aantrekkelijk is om een leuke baan te hebben ben je op dit moment echt niet de enige die het gevoel heeft vast te zitten aan zijn huidige aanstelling. De crisis heeft voor veel mensen de focus op het werk verlegt van werk als voldoening naar werk voor de kost.

Een loopbaan coach kan je helpen helpen om eens goed naar je mogelijkheden te kijken. Wellicht is jouw situatie iets minder beperkt dan dat jij denkt en biedt de crisis misschien juist mooie kansen om hoger op te komen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.