Behoefte aan spanning en succes in je loopbaan?

nieuwe-impulseJe werkt alweer een hele tijd voor de zelfde werkgever. Met je collega’s kun je het prima vinden en met je chef kun je lezen en schrijven. Toch knaagt er iets wezenlijks in je. Is dit het nou is het vanaf nu dag in dag uit, week in week uit, het zelfde liedje. Als dit het is dan weet je niet hoe leuk je het vindt om een loopbaan te hebben.

Natuurlijk is het heel gewoon om dat je na een tijdje op de zelfde plek te werken behoefte krijgt aan vernieuwing. Een nieuwe uitdaging, nieuwe verantwoording of een hele nieuwe omgeving.

Maar het is voor veel medewerkers moeilijk wanneer zij een vast contact hebben om kritische vragen te stellen over hun aanstelling. Want wat nou als uit het stellen van vragen een antwoord naar voren komt dat je eigenlijk niet wilt horen. Of erger een antwoord waar je bang en onzeker  van wordt!

Toegeven aan angst heeft nog nooit iemand succes gebracht.. Natuurlijk moet je zorgvuldig je stappen in je loopbaan nemen. Maar van angstvallig vasthouden aan een vorm van schijnzekerheid is niet wat jou het geluk gaat brengen en zeker geen succes. Het is in het leven soms zaak om een risico te durven nemen, wel doordachte risico’s. Een coach kan je helpen om eens naar jouw situatie te kijken en wellicht kun je jouw situatie omzetten van een veilige maar saaie loopbaan naar een carrière met spanning en succes.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.