Balen: morgen heb ik mijn functioneringsgesprek.

nieuwe-impulseJe hebt morgen je functioneringsgesprek en je vraagt je echt af hoe jij je functioneringsgesprek gaat overleven. De hele avond voel je je al niet zo lekker en in de nacht kun je de slaapmaar niet vatten. Morgen sta je dus ook nog eens dodelijk vermoeit op uit je bed.

Het kan natuurlijk ook anders: Hoe zou het zijn als je morgen goed uitgerust en met een zelfverzekerde uitstraling op het werk verschijnt. Je hebt dan wel een belangrijk gesprek maar je voelt je zelfverzekerd genoeg om de spanning in je lichaam als gezonde spanning te kunnen ervaren en niet als een ernstige vorm van stress.

Je bent niet de enige werknemer die tegen zijn functionering opziet. Een belangrijke reden hiervoor is onwetendheid. Vaak hebben werknemers een verkeerd beeld en daardoor een onzeker of een verkeerd verwachtingspatroon van het gesprek.

Wanneer deze onwetendheid ook zijn greep heeft op jouw gevoelen omtrent een naderend functioneringsgesprek dan is het dus zaak om te zorgen dat je jezelf goed informeert. Achterhaal wat de regels rondom de functioneringsgesprekken zijn binnen jouw organisatie en ga opzoek naar loopbaantips van kenners op loopbaangebied. Wanneer jij voldoende informatie hebt dan zul je ervaren dat het spook van de onwetendheid je niet meer zal achtervolgen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.