Veel problemen met inloggen Hotmail

Er zijn veel mensen met problemen met Hotmail en de nieuwe naam van deze e-maildienst Outlook.com. Dankzij een fout op de servers zijn ontvangen en verzonden e-mails soms niet goed te lezen. Wat is er loos, zul je je afvragen? Heb jij al gekeken of je Hotmail account werkt, door in te loggen?

Ook voor jou geldt dat er kans is dat jouw Hotmail-account problemen met e-mail heeft.

Fout opgetreden

Veel Hotmail-gebruikers kunnen hun e-mails niet bereiken, of kunnen slechts een gedeelte van hun e-mails inzien. Hoeveel gebruikers deze problemen ondervinden, is niet bekend. Gelukkig heeft niet iedereen er last van!

De problemen zijn begonnen rond dinsdagavond 12 maart om half 11.

Wat denken wij dat er aan de hand is met Hotmail?

Heden middag liet Microsoft, het bedrijf achter Hotmail, weten dat het langer zou kunnen duren dan gehoopt om de problemen te fixen. Men zegt dat dit de derde keer is dat er problemen zijn met de e-maildienst van Microsoft. Afgelopen januari konden iPhone- en Android-gebruikers enkele dagen niet inloggen op Hotmail. Afgelopen zomer waren verschillende services van het bedrijf ook niet bereikbaar door een of andere fout.

Wat te doen met mijn Hotmail?

Tot op vandaag is er nog geen oplossing voor het probleem. Omdat die er niet is, kunt u ook niet inloggen op uw account als uw account geraakt is door de storing. Als de oplossing er is kunt u onze nieuwssite in de gaten houden om meer info te krijgen over de status.

Waarom deze problemen er zijn
Sinds een paar maanden is Hotmail haar e-maildienst aan het overzetten naar de nieuwe naam Outlook. Deze overzetting naar Outlook.com verloopt absoluut niet zonder problemen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.