Uw occasion verkopen: gebruik maken van sociale media

Zou het geen schitterend idee zijn om uw tweedehands auto te verkopen via de sociale media zoals Facebook en Twitter? Op die manier komen al uw kennissen te weten dat u een auto te koop aanbiedt, en als u hen vraagt om de verkoop van uw auto door te sturen naar al hun vrienden, zijn binnen de kortste keren duizenden mensen op de hoogte van uw plannen.

U kunt naar hartelust foto’s van uw auto toevoegen en een beschrijving geven om het allemaal een stuk duidelijker en aantrekkelijker te maken voor potentiële auto inkoop bedrijven, of particulieren.

Occasion verkopen via Facebook of Twitter geen goed idee

Helaas is het antwoord op die vraag nee, dit is geen schitterend idee. Er zijn nogal wat redenen waarom de kans klein kan genoemd worden dat de auto verkoop op die manier zal lukken. Eerst en vooral is iemand op Facebook of op Twitter niet echt op zoek naar een auto. Mensen komen daar om zaken met kennissen uit te wisselen en niet om een auto te zoeken. Bovendien kan je wel vragen aan uw kennissen om uw advertentie naar hun kennissen door te sturen, maar het is verre van zeker dat ze dit zullen doen. Nog een reden waarom u dit best niet doet, is dat de verkoop van uw occasion, mocht die al lukken, toch altijd binnen de kennissenkring blijft. En als er iets is wat u beter niet doet, is uw auto verkopen aan een kennis. Ook al is die auto nog zo goed, u weet nooit dat de auto inkoper even tevreden als u zal zijn. En als dit binnen de kennissenkring gebeurt, dan kunt u de komende jaren frequent geconfronteerd worden met klachten over uw auto.

De occasion over laten aan professionele verkoop talenten

Wilt u een gegarandeerd vlotte verkoop van uw 2de hands auto, dan is het beter om samen te werken met de occasion verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.nl“. U geeft de gegevens van uw auto door, liefst zo waarheidsgetrouw mogelijk. Voeg er enkele foto’s bij en gespecialiseerde verkopers die de automarkt op hun duimpje kennen gaan aan de slag om uw auto te verkopen. Je kan er van op aan dat u binnen de 48 uren een bod krijgt op uw auto. Bovendien is dit bod zeker een realistisch bod, aangezien er onderhandeld wordt door mensen die heel goed op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen de autobusiness. En alsof alles nog niet mooi genoeg is, komt daar nog bovenop dat de occasion verkoop voor uw als particulier volledig gratis en vrijblijvend gebeurt.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.