Meer prints uit je cartridges halen

Nu we in een lastige economische tijd zitten is het voor veel mensen zaak om te bekijken op welke producten ze kunnen besparen – dat dit op de computerzaken kan, dat is wel duidelijk. Zelfs het uitprinten van documenten kan een besparing opleveren wanneer je slim omgaat met de printer, maar hoe doe je dat?

Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw printer in goede staat is. Ook ouderdom van dit apparaat is van invloed op de kwaliteit van de prints en de inkt die het verbruikt – de nieuwe modellen zijn veelal een stuk zuiniger dan printers van pakweg een jaar of drie geleden. Wat dat betreft zou het dus verstandig kunnen zijn om eens naar een nieuwe printer te kijken, zeker wanneer u veel inkt toners gebruikt kan zich dat snel terugverdienen.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om langer met de inkt cartridges te doen die in de printer gaan. Een voorbeeld daarvan is om bepaalde documenten niet in kleur af te drukken maar enkel in zwart wit, en alleen maar kleur te gebuiken wanneer dit echt nodig is.

Ook zou je de afbeeldingen binnen een bepaald document kunnen uitsluiten van printen, dit zorgt direct voor een flinke besparing op de inkt die nodig is om de print te verwerken.

Zo kun je dus meer prints uit de inkt cartridges   halen, iets dat toch veel gebruikers zal aanspreken!

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.
Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.