Rolluik reparatie nodig?

Een rolluik die niet werkt is natuurlijk nooit fijn. Een rolluik zorgt ervoor dat er niemand binnen uw huis kan kijken en het geeft een gevoel van veiligheid, en als het niet meer werkt dan neemt het een stukje veiligheid weg. Wij bij ROMASS willen dat ten alle tijden voorkomen dat u dat gevoel krijgt daarom adviseren wij u om met ons contact op te nemen als uw rolluik defect is.

Waarom ROMASS?

Nou beste lezer goed dat u deze vraag stelt de reden waarom u voor ons moet kiezen is dat wij met al meer dan 20 jaar ervaring in dit vak u het beste kunnen helpen met het repareren van uw rolluik. Met onze team aan ervaren en gespecialiseerde monteurs zorgen wij ervoor dat elk probleem met goede en snelle service zal worden gerepareerd. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen en wij sturen dan een monteur uw kant op.

Goed om te horen maar hoe maak ik dan een afspraak?

Nou dat is best gemakkelijk. U heeft bij ons 2 manieren om een afspraak te maken onze eerste manier is via onze website met 7 gemakkelijke stappen heeft u zo een afspraak in gepland. Manier twee is telefonisch u kunt ons bellen en dan krijgt u een collega van ons aan de lijn en die helpt u van A tot Z met het inplannen van u afspraak. Nou het is nog makkelijker dan het maken van pannenkoeken vind u niet?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt onze website bezoeken of u kunt ons telefonisch contacteren.

Telefoonnummer: 0857822730

Website: romass.nl/rolluik-repartie

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.