Schuifhek moet worden gerepareerd?

Schuifhek doet het niet meer? Dat is nooit fijn natuurlijk een schuifhek zorgt ervoor dat niemand zomaar op uw terrein kan komen en het zorgt natuurlijk voor veiligheid. Wanneer uw hek niet goed meer functioneert kan dit ervoor zorgen dat uw woonomgeving minder goed beveiligd is. Om in de gate te houden dat je toegangshek nog goed werkt, adviseren we u om regelmatige een controle uit te voeren. Naast een goede beveiliging, zorgt de controle ook voor een langere levensduur.

Onderhoud

U vraagt u zelf ook af hoe u dan uw schuifdeur moet onderhouden nou laat mij dat aan u vertellen. Maak het hek regelmatig schoon. U kunt dit doen met een vochtige, zachte doek. Wanneer u een reinigingsmiddel wil gebruiken, controleer dan eerst welk middel gebruikt mag worden. Bij twijfel, kunt u een klein stukje schoonmaken en kijken of het een negatieve reactie geeft. Ook is het slim om de delen die het hek op en dicht doen in te smeren dat voorkomt slijtage aan uw hek.

Natuurlijk is het ook een optie als uw hek er heel slecht aan toe is ons voor hulp in te schakelen. Wij bij ROMASS geven u de volledige reparatie die u nodig heeft voor uw schuifhek. Wij bieden u de beste monteurs met jaren ervaring die aan uw hek zal gaan werken.

Afspraak

Nu vraagt u zichzelf vast af: ”Hoe maak ik dan een afspraak?” Heel simpel beste lezer bij ROMASS heeft u 2 manieren om een afspraak in te plannen. De eerste manier is via onze website: romass.nl daar kunt op de knop afspraak maken klikken en met 7 gemakkelijke stappen heeft u een afspraak in gepland en u kunt zelf uw gewenste dagen inplannen voor wanneer het voor u het beste uitkomt. Onze tweede manier is telefonisch u kunt ons telefonisch bereiken en zo een afspraak inplannen, u krijgt als u belt een van onze collega’s aan de telefoon en die helpt u stap voor stap met het inplannen van de afspraak. Nou het is nog makkelijker dan het bakken van een eitje vindt u niet?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u een bezoekje nemen aan onze website of ons telefonisch contacteren.

Telefoonnummer: 0857822730

Website: romass.nl

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.