Ben je op zoek naar een therapeut in Antwerpen?

“Ik werk in mijn praktijk op een integratieve manier. Dat wil zeggen dat ik je niet als ‘klacht’ behandel, maar als mens. Niet alleen wat er mis gaat in je leven, maar ook wat je kunt, wat je wilt, wie je bent, wat je belangrijk vindt.”

Ik ben Els De Ryck, therapeut in Antwerpen. Aan de hand van jou verhaal kan ik je waarschijnlijk al snel een goed beeld geven van de thema’s die spelen en hoe ik je zou kunnen helpen.

De meest uiteenlopende klachten

Ik behandel heel uiteenlopende klachten in mijn praktijk. Veel voorkomende klachten zijn:

Therapie in Antwerpen met therapeut Els De Ryck

Ik werk in mijn praktijk op een integratieve manier. Dat wil zeggen dat ik je niet als ‘klacht’ behandel, maar als mens. Niet alleen wat er mis gaat in je leven, maar ook wat je kunt, wat je wilt, wie je bent, wat je belangrijk vindt. In lijf en geest – over wat je doet, denkt en voelt. Maar ook met je verleden, je omgeving: context, cultuur en maatschappij.

Je leert de processen in jou en om je heen niet alleen begrijpen maar ook echt te beleven. Op die manier zie je meer; van jezelf én van de wereld om je heen. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt, om je heen en in jezelf.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn praktijk Therapie Antwerpen? Bekijk mijn website , Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.