Symptomen Burnout – 5 Tips Voor Meer Energie

Symptomen Burnout – Vermoeidheid En Pijnen.

symptomen burnout

symptomen burnout

Gevoelsdood. Je voelt je letterlijk uitgeperst als een zure citroen. Je bent helemaal opgebrand, je kan het allemaal echt niet meer aan.  Je symptomen burnout, waarvan vermoeidheid en pijnen de duidelijkste zijn, zijn signalen aan jou om je te laten zien dat jij niet helemaal op het goede spoor zit.

Je bent in een voor jouw  verkeerde richting aan het begeven.

Heel simpel: juiste richting, genoeg energie, bruisend, vol van zelfvertrouwen, geen klachten. “Foute” richting, geen energie en klachten, symptomen burnout, vermoeidheid en pijnen.

Symptomen burnout en wat nu.

Je vermoeidheid belet je nu waarschijnlijk om echte concrete stappen te doen. Wat nu heel belangrijk is, is om een soort van heroriëntatie te ondergaan. Jouw diepste zelf geeft  nu aan dat “op deze( drukke) leefijze” leven niet ( meer) lukt en luister er ook naar. Luister naar je eigen gevoel. Jij moet nu echt uit deze oude situatie stappen om te kunnen herstellen.

Stop met jezelf degraderen en stop met het verkwisten van jouw energie.

Als jij nu, in deze voor jouw hele zware periode van symptomen burnout hebben, de moed hebt om jezelf letterlijk ( even) neer te leggen en te heroriënteren op je toekomst, hoe je het wel wil , zullen je vermoeidheid en pijnen verdwijnen. Speel geen theater meer maar speel jezelf!

Symptomen burnout en de 5 gouden tips.

  1. Accepteer dat je nu (even) niet kan.
  2. Gun jezelf een periode van heroriëntatie.
  3. Laat nieuwe gedachten over wat je wel wil binnenkomen.
  4. “Bekijk” die gedachten en doorvoel wat jij vindt.
  5. Laat  langzaam de  nieuwe mogelijkheden gebeuren en onderneem weer aktie.

Zo ga jezelf van symptomen burnout heben weer naar het hebben van nieuwe energie voor jezelf. Gouden tips zijn die tips die jij vindt in jezelf en waar jij bij voelt dat ze okee zijn voor je.

Zelfs een cactus vindt zijn voedsel in de droge woestijn. Het kan soms even duren maar waar een wil is is een weg. Sta jij open voor vernieuwingen?

Ieder mens  krijgt in zijn of haar leven periodes dat het even niet loopt en/of moeilijke processen te doorleven. Dat is normaal. Maakt het je of breekt het je. Hoe het allemaal heet is niet zo interessant maar weet dat het levensprocessen zijn.

Als u het gevoel hebt gemakkelijker door een levensproces te willen gaan  en uw symptomen burnout snel achter u te willen laten, dan kunt u nu GRATIS RAPPORTEN aanvragen, waar tips en vaardigheden in staan om direct te gebruiken. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Op uw gezondheid!

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.