Spieropbouwers

 In spruitjes zit de stof glucuraphanin en volgens moluculaire biologen van de Second University of Naples prikkelt die stof stamcellen om zich te ontwikkelen tot spiercel

In spruitjes zit de stof glucuraphanin en volgens moluculaire biologen van de Second University of Naples prikkelt die stof stamcellen om zich te ontwikkelen tot spiercel

Voor spierkrachtopbouwende potentie waarmee je sneller groeit dan je trainingsmaten heb je geen illegale pillen nodig. Dit krachtvoer ligt gewoon in je buurtsuper.

Gember
Een excellente remedie tegen maagklachten. Maar gember is ook een krachtige onstekingsremmer. Bewegingswetenschappers van de University of Georgia ontdekten dat je spierpijn met een kwart vermindert als je elke dag 2 gram gember eet.

Zalm
Zalm is een perfecte bron van omega3 vetzuren. Die stimuleren de spieropbouw en vergemakkelijken de vetverbranding. Zeker als je wat ouder wordt gaat het opbouwen van spieren makkelijker als je elke dag visvetzuren binnenkrijg.

Biefstuk
Mager vlees en hoogwaardig vlees als biefstuk is  een superbron van creatine, de verbinding die je spieren van energie voorziet tijdens krachttraining. In een stuk van twee ons zit 1 gram. Schroei je vlees wel eerst dicht zodat de creatine er niet uit weglekt.

Kijk voor meer informatie ook een op www.topdieet.nl

Quinoa
Als je 50 gram quinoa eet krijg je 20 gram van het plantensteroid ecdysterone binnen. Dat is evenveel als in de legale ecdysteronesupplementen waar duizenden bodybuilders bij zweren. Waarom ? Omdat ze spiergroei stimuleren natuurlijk

Spuitjes
Als je traint met gewichten is het aantal spiercellen in je spieren toegenomen. Veel daarvan waren ooit een stamcel die via je beenmerg in je spierweefsel terechtkwam. In spruitjes zit de stof glucuraphanin en volgens moluculaire biologen van de Second University of Naples prikkelt die stof stamcellen om zich te ontwikkelen tot spiercel.

Ananas
Perfect voor na een stevige maaltijd, want ananas bevat het enzym bromelaïne en dat breekt eiwitten af. Daardoor haalt je spijsvertering meer aminozuren uit je biefstuk en komen er dus ook meer aminozuren uit je biefstuk in je biceps

Kurkuma
Een paar gram kurkumapoeder bevat genoeg van het gele curcumine om je spiergroei te versnellen. Curcumine remt de enzymen af die na een workout je spieren afbreken. Zo helpt curcumine je bij de opbouw van spierweefsel.

Meer voedingsinformatie via www.tipsbijafvallen.nl

Verse haring
Een flinke hap verse haring levert je net iets meer vitamine D dan je op een dag nodig hebt. Hoe meer vitamine D er in je bloed circuleert, des te sterker en groter zijn je spieren. Spiercellen hebben vitamine D nodig om stoffen als fosfor op te nemen uit het bloed.

Groene thee
Drink een paar koppen groene thee voordat je naar de sportschool gaat. Braziliaanse onderzoekers ontdekten dat de fenolen in de thee je spieren beschermen tegen afbraak. Het resultaat ? Je bouwt op de lange termijn meer spierweefsel op.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.