Solliciteren? Zorg ervoor dat je goed gekleed gaat.

In het huidige economische klimaat is het een feit dat veel mensen op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dat betekent ook dat er veel concurrentie is met solliciteren, je kunt dus niets aan het toeval overlaten. Om ieder detail kloppend te maken is het ook belangrijk om je kleding op orde te hebben – zorg dat je goed gekleed gaat!

Nieuwe baan zoeken

Als je op dit moment op zoek bent naar een (nieuwe) baan dan ben je zeker niet de enige, niks om voor te schamen dus. Maar het is in deze tijd wel zo dat je een stapje harder zal moeten lopen om die droombaan te vinden: er zijn minder vacatures en meer werkzoekenden, wat het allemaal niet makkelijker maakt. Het is dus verstandig om niets meer aan het toeval over te laten, zelfs je kleding niet.

Overhemd

Een eerste stap is een overhemd waarmee je representatief overkomt. Zo kun je kiezen voor een slim fit overhemd; deze sluit perfect aan op je lichaam waardoor je er stijlvol uit komt te zien. Deze overhemden zijn in alle maten te verkrijgen, en ook een kleur naar keuze is geen probleem. Je kunt deze dragen op een pantalon.

Pak

Wil je een pak gaan dragen naar een sollicitatiegesprek? Ook dat is een hele goede optie natuurlijk, daarmee kun je haast niet fout gaan. Zorg wel dat het pak op maat is gesneden voor het mooiste plaatje. Eronder kun je bijvoorbeeld kiezen voor Italiaanse overhemden, deze sluiten prachtig aan en maken een pak helemaal compleet.

Over Camizza

Camizza is een Nederlands modelabel, opgericht in 2010, met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een zeer bewuste keuze voor kwaliteit, stijl en elegantie.
De overhemden worden met grote zorg uitsluitend in Italie (bij modestad Milaan) met de hand vervaardigd.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.