Magazijn uitverkoop RECARO Nederland

Om ruimte te maken voor de binnenkort te introduceren vrachtwagen stoel, biedt RECARO aantrekkelijke kortingen op nieuwe stoelen die op kunnen lopen tot € 700 per stoel. Sla uw slag en informeer bij uw dealer naar de beschikbare modellen.

H280alf maart komt hij eindelijk, de nieuwe vrachtwagenstoel van RECARO. Na een aantal jaren van afwezigheid begeeft RECARO zich opnieuw in deze markt met twee splinternieuwe modellen, de C6000 en de C7000. Compleet nieuw ontwikkeld en naar de laatste stand der techniek. Hierdoor zijn wij gedwongen om ruimte te maken in ons magazijn en bieden wij derhalve nieuwe stoelen aan tegen een gereduceerde prijs, waarbij uw voordeel op kan lopen tot € 700.  Al onze dealers hebben een lijst met de beschikbare modellen. Haast u, want op is op! De actie loopt tot en met 31 maart 2013.

De stoel combineert robuuste technologie met kwaliteit tot in het laatste detail, met een aantrekkelijk design. Als stoel voor professionele chauffeurs beschikt deze over de hoogste kwaliteits eisen met betrekking tot functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.

Hett ondersteunt de bestuurder met tal van instelmogelijkheden, waarmee het aan de individuele behoeften kan voldoen. De controlers zijn intuïtief en ergonomisch gepositioneerd.

Kijk snel op onze website voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.