Op tijd uw airco installeren

De eerste zonnestraaltjes van dit jaar hebben zich al laten zien, hoog tijd dus om alvast na te denken over het installeren van airconditioning. Zo heeft u rustig de tijd om de vele keuzes te overwegen en maakt u geen overhaaste beslissingen. Daarnaast zit u er bij de eerste hittegolf lekker koeltjes bij. In plaats van pas na te denken over airco als de hitte ons land binnen is gekomen, wat vaak gebeurt, heeft u nu uitgebreid de tijd om de juiste keuze te maken.

Kies voor gemak, kies voor mobiele airco

De mobiele airco wordt steeds populairder. Dit komt doordat eerder voornamelijk bedrijven gebruik maakten van airconditioning, maar steeds vaker is airco ook zeer geschikt voor particulieren. Een mobiele airco, de naam zegt het al, is gemakkelijk te verplaatsen en daarmee kunt u de ruimte verkoelen waar u zich op dat moment bevindt. Zo hoeft u geen duurdere permanente airco aan te schaffen. Een mobiele airco verkoelt niet alleen een ruimte, maar zorgt ook voor ventilatie en ontvochtiging en kan in sommige gevallen (ligt aan het model) ook verwarmen.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de airco die bij uw situatie past. De keuze van een soort airco hangt namelijk af van de grootte van de ruimte, uw woon- en leefsituatie en het doel dat u met de airconditioning wilt bereiken. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor aan huis, waar u zich dagelijks bevindt en is deze ruimte tamelijk groot? Dan is het voordeliger om een vaste airco te laten installeren, want deze verbruikt dan relatief minder energie dan een mobiele airco.

Bron: Airco Expres

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.