Ook bekende auto lease gigant Pon springt in op occasion lease trend

De financiële afdeling van Pon Nederland, het bedrijf van een van de rijkste mensen van Nederland, heeft een nieuwe website gelanceerd waarop leasemaatschappijen hun ex-lease auto’s ter occasion lease aan kunnen bieden.

De website heet stocklease en op de website kunnen mensen zoeken in het aanbod van leasemaatschappijen en zodoende hun occasion vinden die zij wel zouden willen leasen.

Waarom is het leasen van een occasion zo populair?

Voor consumenten is een occasion auto leasen erg aantrekkelijk, omdat het gaat om vrij nieuwe auto’s, van maximaal 2 jaar oud en met een maximum van zestigduizend kilometer op de teller.  Zo hebben mensen die een jonge occasion leasen lage kosten doordat het grootste deel van de afschrijving al geweest is, en de maandelijkse kosten zo dus ook laag gehouden kunnen worden. Maar daarentegen rijden zij in een auto van maximaal 2 jaar oud die voldoet aan alle kwaliteitsnormen die in deze tijd gelden.

De auto’s die je als occasion least zijn:

  • Zuinig, waardoor mensen lage brandstofkosten hebben
  • Lage CO2 uitstoot waardoor je aanzienlijke voordelen hebt op de wegenbelasting en BPM tariveringen
  • Betrouwbaar, waardoor er weinig onderhoud hoeft te gebeuren, en je als chauffeur dus bijna nooit bij de garage staat
  • Voorzien van alle moderne technische snufjes, waardoor je kunt genieten van alle gemakken die een recente occasion heeft. Van ingebouwde navigatiesystemen en boordcomputers tot high tech climate control en stuurbekrachtiging en een start-stop systeem.
  • Direct beschikbaar! Wil je een occasion leasen, dan stap je naar de leasemaatschappij, sluit je het contract af en kun je er direct mee wegrijden, zonder lange levertijden.

Waar wacht u nog op?

Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een occasion zou moeten leasen. Ook voor bedrijven en leasemaatschappijen is occasion lease een aantrekkelijk fenomeen, waardoor wij ons afvragen waarom occasion leasen nog niet verder ingeburgerd is!

Lees meer over deze dienst op occasionlease.net 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.