Hoe Kan Ik Puistjes Voorkomen?

Jeugdpuistjes of acne is een ontsteking van de talgkliertjes in je huid. De huid is natuurlijk bij iedereen verschillend en zo zal de ene persoon er meer last van hebben dan de andere. Puistjes kunnen heel vervelend zijn en zelfs je zelfvertrouwen aantasten. Het ontstaat eigenlijk al een beetje voor de puberteit, maar in geringe mate, zodat het weinig tot niet opvalt. Maar natuurlijk, puistjes voorkomen is nog steeds beter dan puistjes genezen, dus begin dan ook onmiddellijk met de behandeling om verdere uitbreiding tegen te gaan en eventuele kans op littekens te vermijden. Acne komt voornamelijk voor op de rug, borst en het gezicht.

Wanneer je pubert verandert er van alles in je lichaam, dit geld ook voor je talgkliertjes. Die worden groter en gaan ook meer talg aanmaken dan nodig is. En net hierdoor verstoppen de huidporiën of huidopeningen. Maar de talgproductie blijft maar doorgaan en dus ontstaan kleine of grote puistjes.

Hoe kunnen we nu die vervelende puistjes voorkomen? Wel, belangrijk is om de huid een zéér goeie reiniging te geven. Een natuurlijke én zeer doeltreffende dieptereiniging is noodzakelijk om alle onreinheden te verwijderen. Dit is zeer verfrissend en zal irritatie en eventuele jeuk gaan wegnemen. Ten tweede moeten de huid en talgproductie “tot rust” worden gebracht . We gaan de talgproductie gaan normaliseren en dus de verdere ontwikkeling van puistjes voorkomen. Dit zijn de vitaminen voor de huid en zal ook de roodheid doen afnemen. Dan is het zaak om de huid op een natuurlijke manier te voeden en zodoende verzachten. We gaan de huid verstevigen zodat jeugdpuistjes of acne geen kans hebben om zich verder te ontwikkelen. Puistjes voorkomen of wegnemen kan mits u de juiste kennis wordt aangereikt, en u hiervan ook gebruik maakt natuurlijk. Het vergt een kleine inspanning en ik zal ik je zeker kunnen helpen….

Je kunt opnieuw een mooie egale huid verkrijgen, puistjes voorkomen en je dus opnieuw goed voelen, boordevol zelfvertrouwen! Voor verdere info, klik hier.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.