Applicatie voor online-hulpverlening

Via Chat Counseling kunnen counselors en coaches gebruik maken van een mailchat en sms applicatie om ondersteuning te bieden aan cliënten tussen de gesprekssessies door, altijd en overal. Aanmelding hiervoor is geheel gratis en voor hulpvragers wordt alleen een kleine vergoeding gerekend per antwoord. 

Online hulpverlening

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor online hulpverlening ofwel e-counseling. Chat, Skype en mail zijn veelgebruikte applicaties. Mensen voelen zich hier fijner bij  doordat ze anoniem kunnen blijven wanneer ze dit wensen. Het is een laagdrempelig medium en de kosten zijn over het algemeen veel lager. Chat Counseling werkt met een mailchat applicatie, dit lijkt een chatbox maar werkt niet geheel real-time. Wanneer je rustig je verhaal hebt getypt verzend je het bericht, vanuit een mailbox wordt deze behandeld en krijg je daarna direct antwoord van een ‘online chat counselor’, een professionele hulpverlener. Dit maakt het veel rustiger en nog laagdrempeliger dan middels een chatbox. De mailchat software maakt e-mailadressen niet zichtbaar voor de counselors en het is dus gegarandeerd anoniem.

Aanmelden

Counselors en coaches kunnen kosteloos een account aanvragen. Dit gratis account bestaat uit een profiel op www.chat-counseling.nl , gratis gebruik van de online ‘mailchat-/sms-‘ software en kun je contact leggen met collega’s via een eigen forum.

info@chat-counseling.nl voor informatie

 

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.