Zijde manchetknopen – een kleurrijk alternatief voor uw overhemd

Zijde manchetknopen zijn een kleurrijk alternatief voor de standaard metalen manchetknoop om een Franse manchet van een overhemd vast te maken. Een nieuwe rage die komt overwaaien uit de verenigde staten en het oosten: kleurrijke zijde manchetknopen.

Zijde manchetknopen: echt handwerk

Iedere zijde manchetknoop wordt met tijd en aandacht handmatig geknoopt. Ze worden gemaakt van drie parallele strengen elastische zijdedraad die samen uiterst precies zijn geknoopt tot een ‘keesje’ knoop van tussen de 1 en 3 centimeter met daartussen een verbindende draad.

Eindelijk wat kleur voor uw manchet

Zijde manchet knopen worden gemaakt van werkelijk alle kleuren draad, zoals een combinatie van één, twee of zelfs drie verschillende kleuren. Erg populair zijn combinaties van nationale kleuren zoals oranje setjes of de Nederlandse vlag: rood, wit en blauw. Daarnaast bestaan er verschillende knoopvormen zoals ‘tonnetjes’ (cilinder), vierkantjes en zelfs bloemen.

Voor een speciale gelegenheid

Erg leuk is het organiseren van één kleur of ontwerp zijde manchetknoop voor een bedrijfsevenement, afscheidsfeest of zelfs huwelijk. En denk ook aan het dragen van één stijl binnen je jaarclub, dispuut of vereniging.

Kleurrijke manchetknopen voor goede doelen

Door het dragen van een bepaalde kleur kan ook de steun worden geuit aan sociale goede doelen, zoals Pink Ribbon voor borstkanker (roze), HIV/AIDS of Respect! (rood) en ‘tegen kanker’  (geel).

Zijde manchetknopen voor uw overhemd

Zijde manchetknopen voor uw overhemd

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.