Verzorgende types

Zo verzorg en bescherm je je huid

Stress is naast UV straling de grootste boosdoener bij het ontstaan van rimpeltjes (al gaat daar wel een paar jaar overheen). Neem dus voldoende rust.

Gebruik een natuurlijke gezichtsolie. Echt een aanrader in de wintermaanden, wanneer de schrale huid behoefte heeft aan kalmering en comfort. Verwarm een beetje olie in je handen en breng hem ‘s avonds aan op de vochtige huid. Druk hierna zachtjes in de huid.

Als aanvulling op je verzorging kun je in de wintermaanden een hydraterend serum onder je dagcrème gebruiken

Bescherm je huid in de winter met UV-bescherming. En voorkom liever te grote temperatuursverschillen, bijvoorbeeld wanneer je van binnen naar buiten loopt.

Schoonmakers: Reinigen, spoelen, scrubben

Herbalife heeft verzorgende huidverzorgingsproducten voor elk huidtype en gevuld met belangrijke vitamines. Kies voor kwaliteit en niet voor goedkoop !

Verwijder altijd eerst je make-up met een speciale reiniger. Gebruik daarna een Facial Soap om overtollig talg en vuil te verwijderen. En nee: dat droogt je huid niet uit.

Verwijder regelmatig je dode huidcellen (met een sterkte die geschikt is voor jouw huidtype). Let op: Hoe meer je exfolieert, hoe meer verzorging je huid nodig heeft !

Kies een reinigingsproduct dat bij je levensstijl past. Weinig tijd ? Gebruik een twee-fasenreiniger. Hou je van reinigen met water ? Kies dan voor een Cleansing Foam.

Consequent reinigen is erg belangrijk, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Ook wanneer je geen make-up gebruikt. Zo worden alle onzuiverheden weggenomen en wordt de crème die je erna aanbrengt beter opgenomen.

Gebruik tweemaal per week een scrub en een revitaliserend stressmasker. Het vaagt je vermoeidheid weg en je ziet er direct stralend en gezond uit. Vermijd te koud of warm water op je gezicht: Dat is een te grote schok voor je bloedvaatjes en stimuleert de gevoeligheid van je huid.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.