the resourcing company

The Resourcing Company (TRC) is een organisatie die bemiddelt in vaste en tijdelijke functies binnen de medische sector. Verzorgings / verplegingstehuizen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties zijn onder andere opdrachtgevers. Wij bieden onze kandidaten een brede range aan functies.  Voorbeelden zijn verpleegkundige, keuringsarts, basisarts, medisch adviseur, psychiater of management functies.

Wij ondersteunen werkgevers en werknemers bij het matchen van vacatures op een zeer persoonlijke, heldere en betrokken wijze. Wij vinden de nieuwe tijdelijke of vaste collega respectievelijk baan en geven vorm aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. De kracht van the resourcing company ligt in de eenvoud, snelheid en effectiviteit. Wij gaan direct voor u aan het werk en u weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Het persoonlijk antwoord!

Hoewel onze opdrachtgevers het klappen van de zweep kennen, blijkt het altijd lastig om voor de eigen organisatie een nieuwe medewerker te vinden en te selecteren. Als onafhankelijk en specialistisch bureau weten wij als geen ander hoe deze branche in elkaar steekt en kunnen wij putten uit een enorm netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. We zijn trots op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers en kandidaten ons geven, ook als het gaat om nog vertrouwelijke vacatures.

We bemiddelen voor gepubliceerde en niet gepubliceerde vacatures. Sterker nog, voor een kandidaat met uitstekende mogelijkheden gaan we actief op zoek in ons netwerk, zonder discretie uit het oog te verliezen. Daarom sturen kandidaten ons open sollicitaties en kunnen kandidaten vrijelijk op vacatures solliciteren. De persoonlijke gegevens geven wij nooit zonder toestemming vrij aan opdrachtgevers.

website: www.theresourcingcompany.nl
Telefoon: 085 – 27 37 992
email: info@theresourcingcompany.nl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.