RECARO Actiepakket op Japanse Autosport Festival 2013

CrossSportsterCS_din_si_72

Op het TT Circuit Assen zal maandag 20 mei 2013 het Japanse Autosport Festival 2011 plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Japanse autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Japanse auto.

Met recht mogen we dit het grootste Japanse autosport festival van Europa noemen, het gehele circuit staat namelijk in het teken van de Japanse auto. Dit betekent dat er deze dag genoeg te zien en te beleven valt en ook RECARO zal met zijn acties volop aanwezig zijn. Ook kun je bij RECARO TrackTime met je eigen auto vrij rijden op het circuit. Goed voor de dag komen doe je zeker, want voor dat je de baan opgaat heb je al een RECARO-sticker op je auto gekregen.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 650,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in deze actie neem dan contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. De actie is geldig in de week van en na het Japanse Autosport Festival van 23 april t/m 6 mei 2012. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.