Programma, data en speelschema WK Hockey 2014

Van 31 mei tm 15 juni 2014 is het WK Hockey in Den Haag. In het Kyocera Stadion komt een hockeykunstgrasveld te liggen en naast het ADO Stadion komt het Greenfieldsstadion.  Inmiddels zijn de voorbereidingen al in volle gang. Het speelschema en het wedstrijdschema van het WK hockey is gereed. Het eerste officiele WK-trainingskunstgrasveld is aangelegd op hockeyclub HBS Craeyenhout. De kaartverkoop voor het WK Hockey is vanaf 1 juli van start gegaan.

Op welke dagen wordt er gehockeyed op het WK Hockey?

Hoe ziet dagelijks het programma er uit op het WK Hockey? Wat zijn de data die je nu al in je agenda moet zetten? Hoe laat beginnen de hockeywedstrijden? De hockeyfinales zijn op zaterdag 14 juni en zondag 15 juli. De finale van de hockeydames is op zaterdag 14 juni en van de hockeyheren op zondag 15 juni. Op woensdagen worden er geen poulewedstrijden gespeeld, de woensdagen zijn rustdagen voor alle deelnemende teams. In de poulefase zijn er dagelijks 6 hockeywedstrijden. In de poulefase is er elke dag wel een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Ofwel van de Nederlandse hockeydames of van de Nederlandse hockeyheren. De speeltijden van alle wedstrijden op het WK Hockey 2014 staan in onderstaande tabel. handig om alvast in je agenda te zetten! Het wedstrijdschema van het WK Hockey is ook bekend.

Weekend om 10.00 uur, 13.00 uur, 15.30 uur en 18.00 uur in het Kyocera stadion om 11.30 uur en 14.00 uur in het GreenFields stadion
Doordeweeks om 12.00 uur, 14.30 uur, 17.00 uur en 20.00 uur in het Kyocera stadion om 13.30 uur en 16.00 uur in het GreenFields stadion

Wil je kaarten kopen voor het WK Hockey?

Op 1 juli 2013 is de kaartenverkoop van start gegaan voor de losse toegangskaarten van het WK Hockey. Het was al eerder mogelijk om passepartouts voor alle hockeywedstrijden te kopen, maar nu dus ook de losse toegangskaarten. Er zijn speciale tarieven voor de hockeyjeugd. De prijzen en tarieven voor de losse toegangskaarten varieren van 15 euro tm 75 euro. Het is mogelijk om toegangskaarten te kopen voor de hele dag, per dagdeel of per losse wedstrijd van het WK. In het gebied rondom het Kyocera Stadion en het Greenfields Stadion, ook wel het Hockey Park genoemd,  worden dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd.

prijzen en tarieven toegangskaarten WK Hockey 2014

Overzicht prijzen en tarieven kaarten wk hockey 2014

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers gezocht voor het WK Hockey in Den Haag

De KNHB en de gemeente Den Haag zijn op zoek naar vele honderden vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten om het WK Hockey tot een succes te maken. En dat kan alleen maar met de hulp van vrijwilligers. Dus ben jij een hockeyfan en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren? Dan kan je je vanaf seoptember aanmelden en een formulier invullen. Dit formulier om je aan te melden als vrijwilliger heeft een aantal criteria waarop je beoordeeld wordt. Leeftijd, aantal dagen beschikbaar, woonplaats, of je hockeyd etc. Er zijn diverse taken voor de vrijwilligers. Denk daarbij aan parkeerwachten, ballenjongens rondom de hockeyvelden, assisteren bij de kaartcontrole, hospitality, assisteren bij de diverse kinderactiviteiten op het Hockey Park etc. Echt heel leuk om een bijdrage te leveren, dus zet september als data in je agenda en meld je aan.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.