Op zoek naar een relatietherapeut in Nieuwegein?

Ik ben Peter den Hartog, relatietherapeut en psycholoog in Nieuwegein. Mijn praktijk is Psycholoog Nieuwegein. Ik kan jullie helpen met jullie relatieproblemen.  Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op.

Het contact
Geen twee relaties zijn hetzelfde, bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant hommeles. Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen.

In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Veel bereiken
Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. En met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Samen naar een oplossing werken
Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Dat leven is van jullie en heeft waarde, veel waarde. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden.

Wil je meer weten over relatietherapie? Bel of mail mij, Peter den Hartog van Psycholoog Nieuwegein.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.