Nieuwe smartphones: Galaxy S4 Mini, iPhone 5s en meer

Dit jaar komen er weer talloze smartphones uit die de harten van gebruikers in Nederland moeten veroveren. Deze week wordt er het meest gesproken over de Samsung Galaxy S4 Mini en het nieuwe toestel van Apple: de iPhone 5s. Een overzicht van de laatste geruchten.

S4 Mini

Terwijl de Samsung Galaxy S4 nog uit moet komen, blijven er maar nieuwtjes komen vanuit Samsung. Er zou namelijk binnen een paar dagen een onthulling komen van een nieuw toestel: de Samsung Galaxy S4 Mini!

Net als bij het huidige model, de S3, komt er een Mini versie van de nieuwste smartphone van Samsung. Deze zal de plek in moeten gaan nemen van de S3 Mini, waarvan verwacht wordt dat die op korte termijn in prijs zal worden verlaagd – net als de normale S3.

iPhone 5s

Er duiken sterke geruchten op over de iPhone 5s, deze zal namelijk al de komende zomer uit moeten komen. Een opsomming van de nieuwste geluiden van Apple kenners: de productie van de iPhone 5s zal binnen een paar weken gaan starten, Apple werkt aan de iPhone 5s en aan een kleinere goedkopere smartphone, de iPhone 5s is goedgekeurd door Steve Jobs.

Flinke geruchten dus, waar absoluut een kern van waarheid in zal zitten. Wanneer de iPhone 5s precies komt blijft onduidelijk, wanneer hij komt zullen we hem uiteraard opnemen in de iPhone hoesjes op de website!

Over Hoesjes.com

Hoesjes.com is dé online specialist voor telefoonhoesjes en tablet hoesjes. We hebben een ruim assortiment opgebouwd met enkel A-merken, zodat we voor iedereen een geschikt hoesje in de webwinkel hebben.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.