Massage als middel tegen kwaaltjes

Dat een massage ontspannend werkt, klinkt je vast vertrouwd in de oren. Maar wist je ook dat sommige massages een specifiek doel hebben? Stel je bezoek aan de dokter dus even uit, want wie weet helpen deze massages je wel van je kwaal af!

THAISE MASSAGE

De Thaise massage bestrijdt heel wat moderne kwaaltjes zoals rugpijn, chronische vermoeidheid, gewrichtsklachten en depressieve gevoelens. Tijdens de massage wordt je lichaam in verschillende yoga-posities gebracht. De masseur gebruikt zijn knieën en ellebogen om alle blokkades uit je lichaam te kneden.

AROMAMASSAGE

Voor kersverse mama’s komt de aromamassage als geroepen. Wat zo bijzonder is aan deze massage, is dat ook je baby erbij gebaat is. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën waarbij de aroma’s een essentiële rol spelen. De aromamassage helpt zwangerschapsstriemen te bestrijden en brengt je spruit tot rust.

ANTI-CELLULITIS MASSAGE

Een kwaaltje waar bijna alle vrouwen last van hebben: sinaasappelhuid! Ernstig is het niet, vervelend wel. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een drainerende massage waarbij cellulitis grondig wordt aangepakt. Dankzij de doelgerichte bewegingen vermindert de sinaasappelhuid aanzienlijk.

VOETREFLEXOLOGIE

De voetrefloxologie is een alternatieve geneeswijze die diverse kwaaltjes aanpakt en ervan uitgaat dat alle lichaamsdelen in verbinding staan met de voeten. Door bepaalde plekjes op de voeten te stimuleren, kunnen bepaalde klachten worden verholpen. Blokkades verdwijnen en de energie komt weer vrij in het lichaam.

OORKAARSMASSAGE

Kaarsmassage heeft een lichaamszuiverende functie. De oorkaarsen stimuleren de bloedsomloop in de oren, keel- en neusholte. Ze werken in op het evenwichtsorgaan van de oren, en zorgen er op die manier voor dat het lichaam weer in balans geraakt. Ideaal als je last hebt van neus- of keelontstekingen. Op Eyespot vind je makkelijk een massagesalon bij jou in de buurt om deze massage uit te testen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.