Luxe Baleinen voor uw overhemd kopen – van schitterend RVS staal

Luxe Baleinen voor uw overhemd kopen – van schitterend RVS staal

Moderne mannen zien er graag goed verzorgd uit. Een luxe overhemd dat er goed uitziet met uitneembare baleinen in uw kraag of boord. En steeds vaker worden er dan luxe baleinen voor aangemeten. En waarom niet? Het is een schitterend cadeau.

Luxe stalen baleinen voor uw overhemd

8 stalen baleinen voor uw overhemd in luxe doos

8 stalen baleinen voor uw overhemd in luxe doos

Tegenwoordig zijn stalen baleinen in een luxe uitvoering een werkelijk mooi cadeau voor de man die alles al heeft.

Staal een edelmetaal

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. De term staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een zodanig beperkt koolstofgehalte of gehalte aan toevoegingen als chroom, dat ze warm vervormd kunnen worden. Een edelmetaal is een metaal dat niet of weinig kan worden aangetast door oxidatie.

Baleinen voor uw overhemd kopen

Dress shirts daarentegen hebben meestal wel baleinen in het boord zitten. Er zijn verschillende varianten mogelijk, bijvoorbeeld uitneembaar of vastgemaakt in een boord. Ook qua materiaal zijn er verschillende mogelijkheden: plastic, metaal, zilver, hoorn, balein (walvisbot) of zelfs parelmoer.

Een leuk cadeau voor de man die alles al heeft

Het is verdomde moeilijk om een origineel cadeau voor iemand te kopen die eigenlijk alles al heeft. En mannen zijn gewoon best kieskeurig. Zoeken – zoeken – zoeken …. en het is niet dat er niets te vinden valt. Je wilt het goede vinden. Zodat hij tevreden is.

Een origineel idee zijn luxe stalen baleinen: Dat! heeft je man waarschijnlijk nog niet.

Wel even controleren of zijn overhemden baleinen bevatten. Moderne en sjieke overhemden hebben vaak een paar baleinen in de kraag of boord van het overhemd.

20 stalen baleinen voor uw overhemd in luxe doos

20 stalen baleinen voor uw overhemd in luxe doos

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.