Leef gezond en actief

Voeding voor een beter leven
Uw lichaam heeft voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Herbalife kan hierbij helpen
De juiste hoeveelheid van deze voedingsstoffen is noodzakelijk voor een uitgebalanceerde voeding. Het levert brandstof voor uw dagelijkse bezigheden en kan u helpen een gezonde, actieve levensstijl te bereiken.

Ontbijt
Eet altijd een gezond ontbijt. Na acht uur slaap schreeuwt uw lichaam om eten. Daarom is het ontbijt zo een belangrijke maaltijd; het start de stofwisseling weer op en zorgt voor energie om aan de dag te beginnen.

Eet regelmatig
Eet gedurende de dag vaker kleinere maaltijden om energiedalen te voorkomen en zo ook te voorkomen dat u trek krijgt in zoete tussendoortjes.

Eet halverwege de ochtend en middag gezonde tussendoortjes zoals fruit, stukjes groenten en kleine porties proteïne (eiwit) zoals ongezouten nootjes, yoghurt of kaas met weinig vet om te voorkomen dat u teveel eet bij de lunch of het avondeten.

Eet uitgebalanceerd
Kies levensmiddelen die zorgen voor een uitgebalanceerde, gezonde voeding. Probeer uw lichaam dagelijks veel verschillende soorten voedingsstoffen te geven zoals proteïne (eiwit), volkoren granen en zeven porties groenten en fruit.

Eet voldoende eiwitten
Proteïne of eiwit is een belangrijke voedingsstof die nodig is voor elk deel van het lichaam. Proteïne heeft een aantal verschillende rollen waaronder het opbouwen en behouden van lichaamsweefsel. Het biedt een bron van energie en het controleert veel belangrijke stofwisselingsprocessen. Proteïne zit in veel dierlijke bronnen zoals vlees, vis, gevogelte, eieren en zuivelproducten en in plantaardige bronnen zoals bonen, linzen en sojabonen. Plantaardige bronnen van proteïne bevatten veel minder vet dan dierlijke proteïne. Probeer om dagelijks twee tot drie porties proteïne te eten afkomstig van verschillende bronnen.

Eet voldoende vezels
Vezel is een belangrijk onderdeel van gezonde, evenwichtige voeding. Het helpt uw spijsvertering om voedsel te verwerken en voedingsstoffen op te nemen. Vezels zitten alleen in voeding afkomstig van planten. Goede bronnen van vezels zijn fruit, groenten, bonen, havermout, zilvervliesrijst en volkoren pasta, volkoren brood, noten, zaden en zemelen.

Verminder de hoeveelheid suiker, verzadigd vet en zout in uw voeding door de voedingsinformatie te controleren op het etiket en beperk de hoeveelheid die u ervan eet.

Drink voldoende water
Zorg dat u voldoende water drinkt en niet uitgedroogd raakt. Drink minstens 2 liter per dag.

De meeste van ons streven naar een gezonde, actieve levensstijl. De waarheid is dat dit binnen handbereik is als we geleidelijk op de lange termijn een aantal veranderingen doorvoeren wat betreft onze levensstijl. De meeste van ons streven naar een gezonde, actieve levensstijl. De waarheid is dat dit binnen handbereik is als we geleidelijk op de lange termijn een aantal veranderingen doorvoeren wat betreft onze levensstijl. Als het u niet lukt om de juiste voedingsstoffen uit natuurlijke producten te halen. Denk dan eens aan voedingssupplementen. Herbalife distributeur Topdieet kan u hierbij helpen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.