Laat je rolpoort maken wanneer deze niet goed meer functioneert

Laat je defecte rolpoorten maken door ervaren techniekers

Wanneer je opzoek bent naar een ervaren technieker die je defecte rolpoort kan maken, dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar de vakspecialist in het maken van alle merken en types rolpoorten die kapot zijn in heel België. Onze vakkundige en erkende techniekers lossen alle problemen op. We streven ernaar om elke herstelling zo snel mogelijk op te lossen, zodat onze klanten zo min mogelijk last hebben van een niet goed functionerende poort. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers in heel België, is er altijd een specialist in de buurt voor het herstellen van een poort. Via onze website is het mogelijk om 24 uur per dag 7 dagen per week een storing aan te melden. Onze vakkundige techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze over een uitgebreide kennis beschikken van alle merken en types rolpoorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten worden ze jaarlijks bijgeschoold. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat we jouw type poort niet kunnen herstellen.

Welke merken en types rolpoorten maken de techniekers van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type rolpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor ze bij een herstelling kapotte onderdelen direct kunnen vervangen. Daarnaast kunnen we ook reparatieonderdelen leveren die we niet op voorraad hebben. Indien gewenst sturen we een technieker naar je toe om de onderdelen te plaatsen. Wil je dit liever zelf doen? Geen probleem. Zodra we het onderdeel binnen hebben, sturen we deze naar je toe zodat je deze eventueel zelf kunt plaatsen of door een andere vakman.

Veel voorkomende problemen met een rolpoort

Veel voorkomende problemen met een rolpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Veel problemen met een rolpoort worden veroorzaak door slijtage. Door het intensief gebruiken of het niet goed onderhouden van een poort kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat er problemen ontstaan met de poort, waardoor de poort niet goed meer kan functioneren.

Meer informatie over onze service kun je lezen op onze website www.romass.be. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.