iPhone hoesjes worden groter en gekker

Een normale case voor je iPhone is tegenwoordig absoluut niet meer in de mode. Een standaard insteek hoesje of een simpele siliconen case is verleden tijd. Om hedendaags op te vallen als iPhone gebruiker heeft ontwerper Seyook Lee een iPhone hoesje in de vorm van een walvis ontworpen.

iWhale

De iWhale is een heus gevaarte onder de iPhone hoesjes. De case maakt je iPhone minstens twee keer zo dik. De staart zorgt ervoor dat je iPhone een paar centimeter langer wordt. Wel is geprobeerd alle ruimte goed te benutten. De extra ruimte achter je iPhone is genoeg om je oordopjes in kwijt te kunnen. Het spuitgat in de bult wordt gebruikt als ingang voor je koptelefoon. De staart, welke overigens meerdere kanten op gebogen kan worden, fungeert als haak voor het ophangen van je telefoon. Tevens dient de staart als staander, zodat je het apparaat rechtop kunt zetten.

Niet de enige

De iWhale is niet het enige iPhone hoesje dat tot het extreme gaat. Zo heeft fabrikant HuckleBerry onlangs cases in de vorm van heuse superhelden ontwikkeld. De Chara Cases, zo genoemd, bevatten stripfiguren zoals Batman en Superman.

Te bestellen

De iWhale is inmiddels te koop op het internet. De prijs van de walvis: $23,90. Wees geduldig, de verzending zal lang kunnen duren, de case wordt verzonden vanuit Korea.
Het iPhone hoesje is niet geproduceerd voor de oudere versies van de iPhone. De gebruikers van de iPhone 5 zijn de enigen die het hoesje kunnen gebruiken.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.