Hoe stop je Windows 10 met het vragen naar feedback?

De meesten onder ons zijn ongetwijfeld reeds overgeschakeld naar de nieuwste Windows versie, namelijk Windows 10. Over het algemeen zijn de meeste mensen waar ik mee in contact kom wel tevreden over de nieuwe versie, op voorwaarde dat het natuurlijk op de correcte manier geïnstalleerd werd, en dat er hier en daar enkele dingen naar hun hand gezet werden. In dit artikel bespreek ik kort hoe je kan zorgen dat Windows 10 stopt met het vragen naar feedback over hoe het systeem en de programma’s werken. Dit is iets dat je zeer gemakkelijk zelf kan instellen, zonder daarvoor naar een ervaren computer hersteller te moeten gaan.

Windows feedback

Om dit vervelende issue op te lossen ga je best als volgt te werk: Ga naar start, dit is het “Windows” teken linksonder in het scherm. Vervolgens laat je dit open en begin je onmiddellijk te typen. Je typt “privacyinstellingen”, en drukt op enter.

Vervolgens opent een nieuw kader, namelijk “Privacy”

Hier klik je aan de linkerkant op “feedback en diagnose”, hier kan  je volgende zaken uitschakelen.

Indien je dat wil kan je zorgen dat Windows nooit mere vraagt om mijn feedback, door onder deze vraag “nooit” aan te vinken.

Wanneer je ook niet wenst dat microsoft apparaatgegevens verzendt, kan je hieronder ook op de vraag “basis” aanvullen.

Op deze manier is er weer iets vervelends weggenomen uit het anders wel zeer goede Windows 10 systeem. Indien je nog dergelijke problemen ondervindt, of niet weet hoe je iets moet aan of uitzetten in windows 10, kan je steeds contact opnemen met een ervaren computer hersteller.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.