Herbalife ondersteunt KNZB met voedingsadvies en sportvoedingsproducten

Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en Herbalife hebben de handen ineen geslagen en gaan een samenwerking aan voor de komende vier jaar. De sportvoedingspecialist voorziet de top-zwemmers van hoogwaardige sportvoedingsproducten en voedingsadvies om de prestaties van de zwemmers verder te optimaliseren. Daarnaast zal Herbalife een actieve bijdrage leveren aan MijnZwemcoach.nl, de online coach voor de ongebonden baantjeszwemmer, en de schoolzwemkampioenschappen ondersteunen.

Herbalife voorziet de KNZB de komende vier jaar van advies en de Herbalife24 productlijn.
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor en door sporters zodat zij een optimale voorbereiding krijgen, de juiste training genieten en snel herstellen na inspanning. De sportlijn, die gedurende 24 uur voedingsondersteuning biedt, bestaat uit vijf producten waarmee de topzwemmers hun voedingsprogramma op basis van hun inspanning, dagelijkse behoeften en trainingseisen kunnen
aanpassen. De producten worden continu getest door een onafhankelijk laboratorium op verboden middelen (anti-doping testing) en zijn opgenomen in de NZVT lijst* waardoor KNZB de producten zonder problemen kan gebruiken.

Samenwerking

Herbalife Country Director Nederland en België, Michiel Sinot, is erg blij met de samenwerking: “Deze nieuwe samenwerking met de KNZB verbreedt ons huidige sponsorprogramma. Wij werken al nauw samen met verschillende topsport organisaties. Naast een verbintenis met nationale en internationale topclubs als Ajax, PSV en FC Barcelona is Herbalife dan ook trots onderdeel uit te maken van het succes van de zwemmers.”

Topprestaties

Jacco Verhaeren, Technisch Directeur van de KNZB over de samenwerking: “Als coach was ik dagelijks
bezig met het invullen van details om sporters nog beter te laten presteren. Gezonde voeding is heel belangrijk bij het leveren van topprestaties. Sportdrank en supplementen van Herbalife bieden de juiste aanvulling op ons topsportprogramma. We zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking.”

MijnZwemcoach.nl

De online coach helpt je bij het bereiken van je persoonlijke doelen, maar geeft ook adviezen over training en voeding. Herbalife geeft op het platform advies over de juiste voeding en welke producten men na
de training kan gebruiken om snel te herstellen. Daarnaast wordt er een programma van twaalf weken opgesteld, waarbij de sportvoedingsproducten gecombineerd worden met beweging en de juiste voeding.

Waterpret

Dat bewegen een waar feest is, bewijzen de schoolzwemkampioenschappen. Jaarlijks strijden zo’n 10.000 kinderen uit groep drie tot en met acht in teams van zes om de felbegeerde titel. De drie beste lokale scholen kwalificeren zich voor de provinciale finale, waarna de beste drie teams zich weer plaatsen voor de Nationale finale. Ieder jaar doen er ongeveer dertig scholen een gooi naar de titel Nationaal Zwemkampioen. Herbalife ondersteunt dit initiatief van beweging en plezier dan ook heel graag.

BORN

Met deze samenwerking komt er een eind tussen de samenwerking met BORN Suprior Sportscare en de KNZB. De KNZB dankt BORN voor de prettig samenwerking en ondersteuning van de topsportprogramma’s van de afgelopen 4 jaar.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.