Enkele feiten over Geox kinderschoenen

Geox is een van de meest toonaangevende merken die schoenen produceren voor kinderen. Er zijn verschillende fantastische elementen die ervoor hebben gezorgd dat het Italiaanse schoenmerk een van de meest geliefde schoenmerken van ouders is geworden.

Zolen die ademen

Een van de belangrijkste kenmerken van Geox schoenen zijn hun comfort. Het merk werd opgericht door de legendarische ontwerper Mario Moretti Polegato die de uitvinder is van schoenen die kunnen ademen. Het ventilatieproces dat Polegato uitvond is natuurlijk wel sterk veranderd door de jaren heen. Toch heeft Geox haar dominante positie op dat gebied kunnen behouden. Schoenen van Geox hebben een poreus membraan. Op die manier wordt een schoen gecreëerd die zacht en comfortabel aanvoelt. Nog belangrijker is dat dit membraan zorgt voor ventilatie en de lucht binnenin de schoenen ververst. Bovendien hebben de schoenen een zool die vervaardigd is uit een speciaal schuim, wat ervoor zorgt dat ze perfecte steun bieden.

Ideaal voor kinderen

Dankzij Geox schoenen zullen je kinderen zich altijd comfortabel voelen ongeacht hoe lang ze moeten stappen of ongeacht hoe lang ze de schoenen moeten dragen. De schoenen houden ook hun voeten droog en zijn een uitstekende oplossing voor gevoelige kindervoeten. Kinderen zijn immers heel actief wat maakt dat het comfort en de kwaliteit van hun schoenen superbelangrijk is. En dat heeft Geox goed begrepen. De schoenen van Geox bieden kinderen veel betere grip en veiligheid dan gewone schoenen, zoveel is zeker.

Onderhoud

Een ander voordeel is het gemakkelijke onderhoud. De schoenen zijn heel gemakkelijk te reinigen. Je hoeft de schoenen niet al te vaak te kuisen terwijl ze toch lang hun vorm en kwaliteit bewaren.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.