Eet jezelf slank

Wij begeleiden sporters en modellen naar een gezondere levensstijl en een slanker lichaam. Hierbij volgen wij  zes regels:

Eieren bij je ontbijt

Een omelet met bijvoorbeeld tomaat, spinazie en gerookte zalm is een goed ontbijt. De eiwitten zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel, een hogere verbranding en voeding voor je spieren. De groenten leveren antioxidanten en de zalm is goed voor de omega-3-vetzuren-een boost voor je stofwisseling.

Sla geen maaltijden over

Dit werkt averechts en veroorzaakt later op de dag eetaanvallen. Te lange pauzus tussen je maaltijden brengen behalve je energieverbruik ook je hersenvermogen omlaag. Je wordt moe en lusteloos en in trainen heb je geen zin meer…

Eet een sinaasappel

Een glas verse jus d’orange bevat al snel 3 sinaasappels en daarmee krijg je in één keer veel suikers naar binnen. Neem dus liever een sinaasappel, dan krijg je bovendien ook nog de vezels binnen.

Dit artikel word je aangeboden door Onafhankelijk Herbalife distributeur: Topdieet

Pas op met lightproducten

Deze producten lijken goede opties als je probeert af te vallen. Maar wat er aan vet is uitgehaald, wordt vervangen door suiker of zetmeel. Dit zorgt voor een sterke stijging van je bloedsuikerspiegel en het aanmaken van insuline, die de suikers direct in de vetopslag stuurt.

Vervang eens een boterham

Neem een maaltijdsalade met bijvoorbeeld kikkererwten en feta. Peulvruchten bevatten veel vezels, vitaminen, mineralen en eiwitten en doen je bloedsuikerspiegel nauwelijks stijgen, waardoor je langer verzadigd blijft.

Voedzame tussendoortjes

Kleine tussendoortjes zijn goed om je bloedsuikerspiegel in balans te houden. Neem geen rijstwafel, dat is alleen maar ‘gebakken lucht’ die ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel in één keer omhoog schiet. Veel beter zijn bijvoorbeeld een paar plakjes kipfilet met cherrytomaatjes, twee gekookte eieren met hummus of een peer met een handje amandelen.

Kijk voor meer voedingsinformatie ook op www.shapecare.nl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.