Een schade auto verkopen

Met de winterprikken die we regelmatig krijgen, zal het meermaals gebeuren dat er aan een auto die men wilt verkopen onverwachts schade komt. Meestal wordt men daar niet vrolijk van, want schade aan de auto betekent net zoveel als minder kansen om de auto te verkopen.

Het wordt dan afvragen of je de auto laat herstellen of ga je de auto verkopen met schade. Als de schade niet al te groot is, doe je er goed aan om een ruwe schatting te laten maken van wat de kostprijs van de herstelling zal zijn. Is deze kostprijs niet al te hoog, dan is het doorgaans beter om de auto toch te laten herstellen.

Dagwaarde van de schadeauto

De kans dat je het geld van de herstelling uit de meerprijs kan halen, is dan vrij groot. Echter, van zodra de herstelling redelijke proporties begint aan te nemen, doet men er beter aan om de auto niet meer te laten herstellen. De auto verkoop prijs zal dan wel beduidend minder zijn, maar aangezien de herstelling ook vrij duur is, kan je het verschil er toch niet uit halen. Dergelijke vormen van schade komen nogal eens voor bij mensen die hun auto particulier verkopen, maar aangezien er nog geen wagen opkoper is, blijven ze nog met de auto rijden.

Auto verkoop kansen vergroten door deze aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.be

Risico op schade aan je auto die je wilt verkopen, kan je vermijden door meteen je auto te koop aan te bieden via de 2de hands wagen verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.be”. Hier kan je gratis en vrijblijvend de gegevens van je auto doorspelen, en dan zit het werk er op voor jou. Er gaan gespecialiseerde onderhandelaars op zoek naar geïnteresseerde auto opkopers. Doorgaans krijg je binnen de 48 uren al een heel aanvaardbaar bod, waar je al dan niet op kan in gaan. Vermits er tussen professionele mensen onderhandeld wordt, is het bod dat gegeven wordt vrij realistisch. Ook is er geen probleem om naar de keuring voor verkoop te gaan, aangezien men aan een wagen aankoop verkoopt. Deze gemakkelijke en veilige manier van verkopen kent meer en meer succes. Zo werden de voorbije jaren al meer dan een half miljoen voertuigen verhandeld.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.