Duurzame inzetbaarheid ondernemers

Mentale fitheid

Als ondernemer zorg je goed voor jezelf. Je blijft mentaal en fysiek fit, want jij bent de belangrijkste schakel in je bedrijf. Ik help je om je mentale fitheid te vergroten. Dan kun je beter presteren en voel je je prettiger. http://www.ontspanningstraining.nl/…/performance-improveme…/

YouTube

In bijgaand filmpje vertel ik er meer over: https://youtu.be/ZSnGaYuxigc

Meten = weten

Ik kan voor je meten of je mentaal in evenwicht bent. Bovendien kan ik je een techniek aanleren die ervoor zorgt, dat je rustiger wordt. Ook de effecten hiervan kun je meten.

Performance Improvement Training

De Performance Improvement Training heeft als resultaat dat je je nog beter kunt concentreren, dat je geheugenfunctie een boost krijgt, dat je weer gemakkelijker beslissingen kunt nemen en dat je soepeler wordt in de omgang met je klanten , maar ook thuis 🙂 . Je slaapt ook beter.  Tenslotte neemt je creativiteit toe, zodat je betere oplossingen kunt bedenken voor gerezen problemen.

Het nieuwe ademhalen.

Een nieuwe manier van ademhalen vormt de start van de training. Je leert wat dieper inademen en langzamer uitademen. Daar word je rustig van. Vervolgens besteed je aandacht aan beweging en goede voeding. Tenslotte leer je een techniek om vervelende gebeurtenissen gemakkelijker een plaats te geven.

Hans van Os verzorgt de performance Improvement Training om beter om te gaan met werkdruk. Hij traint ondernemers, docenten en anderen met beroepen waar veel van je gevraagd wordt.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.