De moeilijkste auto’s om te verkopen

Over kleuren en smaken valt niet te redetwisten, maar toch blijkt dat smaak een belangrijke factor speelt als je een auto wilt verkopen. Sommige modellen krijg je echt niet aan de straatstenen verkocht, en de reden daarvoor is dat men die auto’s doorgaans afschuwelijk vindt.

 

Wil je bijvoorbeeld een Fiat Multipla verkopen, dan heb je veel geduld nodig. Deze auto staat met stip op nummer 1 als er een enquête wordt gehouden over de lelijke eendjes die er in het verleden geproduceerd werden.

 

Een lelijke wagen verkopen erg lastig in 2013

 

Maar ook een SsangYong Rodius wordt niet meteen een beauty genoemd. Een Subaru Tribeca behoort ook steevast tot het lijstje van auto’s waar je niet mee onder de mensen wilt komen, net zoals een Mercedes Vaneo. De Renault Modus is ook niet wat je een succesnummer kan noemen. Qua uiterlijk scoort de Toyota Prius ook ondermaats, al is deze auto wel redelijk geliefd omwille van zijn technologie. Uit dezelfde stal scoort de Yaris ook alles behalve als een geliefd object. Van topmerken zoals BMW zou je niet meteen verwachten dat er eentje in de lijst van lelijke auto’s wordt vermeld. Nochtans wordt de BMW 3 serie compact regelmatig genoemd. Verdere zo gezegde probleemauto’s om tweedehands te verkopen zijn de Skoda Roomster, De Kia Opirus en de Peugeot 1007.

 

Gratis hulp bij het verkopen van uw lelijke 2de hands wagen

Nogmaals, het gaat hier niet over de kwaliteit van deze auto’s, maar over hoe deze auto’s scoren als er navraag wordt gedaan over het uiterlijk van de auto’s.

wil je als particulier je wagen verkopen maar het blijkt niet te lukken, dan kan je dit op een vlotte manier via de wagen verkoop “ikwilvanmijnautoaf.be”. Je geeft de kenmerken van je auto door en professionele mensen gaan voor jou op zoek bij duizenden wagen aankoop bedrijven die aangegeven hebben dat zij interesse hebben voor jouw auto. Binnen de 24 uren word je op de hoogte gebracht van het hoogste bod dat voor jouw auto wordt uitgebracht en dan is het aan jou om te beslissen of je op dat bod ingaat of niet. Deze werkwijze zorgt niet alleen voor een vlotte en vlekkeloze auto verkoop, maar is bovendien nog gratis ook.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.