Auto inkoop bedrijf Dealerdirect is verhuisd

Na een aantal jaren aan de Richtersbleek Zandvoort 10 te hebben gezeten is het succesvolle bedrijf Dealerdirect verhuisd naar de Noord Esmarkkerondweg 372. Sinds half Februari wordt er op de nieuwe locatie hard gewerkt om de werkvloer te renoveren.

De nieuwe locatie biedt vele voordelen, het is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, met de auto of de fiets. Het pand biedt daarnaast ook parkeergelegenheid voor de deur, en de koffie staat altijd klaar voor de klanten zowel als medewerkers. De verhuizing zorgt voor een prettige werksfeer en de optimalisering van de dienstverlening.

Dealerdirect een snel groeiend auto inkoop bedrijf

Dealerdirect is een online auto inkoop platform aangesloten met ruim 3.500 verschillende professionele auto inkopers in Nederland. Mensen kunnen door middel van ikwilvanmijnautoaf.nl hun auto kosteloos aanmelden en binnen 48 uur een bod verwachten. Het bedrijf breidt zich uit naar Belgie, Duitsland en Amerika en blijft groeien. Er worden momenteel ruim 200 auto’s per dag aangeboden voor inkoop door klanten die op korte termijn van hun auto af willen. Er komen dagelijks nieuwe klanten bij die hun occasion willen verkopen zonder advertenties te hoeven maken op Marktplaats, en die op zoek zijn naar een veilige manier om van hun auto af te komen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.