Amway MLM – Hoe Een Enorme Downline Te Bouwen

Als Amway distributeur is het je doel een groot bedrijf op te bouwen door een enorme downline te sponsoren en je klantenbestand uit te breiden. Om dit te kunnen doen moet je actief leads genereren en je leadconversie verhogen. Dit is altijd de grootste nachtmerrie geweest van een netwerk marketeer, zeker als je de negatieve houding meerekent die de meeste mensen hebben tegenover de netwerk marketing business.

Al met al is het nog altijd mogelijk om jouw Amway bedrijf gigantisch te laten groeien, mits je een “slimme aanpak” gebruikt. Waarom ik het een slimme aanpak noem is omdat de meeste netwerk marketeers zichzelf in de vingers snijden door botweg een zelfzuchtige aanpak te gebruiken, wat  je op de lange termijn alles behalve de gewenste resultaten gaat geven.
Alles wat ze doen, draait alleen maar om hoe ze zo snel mogelijk een commissie kunnen verdienen. Nu ga ik niet ontkennen, dat dat uiteindelijk het grote doel is, maar wanneer je aan je prospects kunt laten zien dat het je niet alleen om het geld te doen is , zullen ze eerder het benodigde vertrouwen geven dat je nodig hebt alvorens de “koop” gesloten kan worden.

Wanneer je succesvol prospects in jouw Amway mlm bedrijf wilt aantrekken, zul je je activiteiten moeten richten op het aanbieden van oplossingen voor je potentiele klanten en distributeurs. Of je nu blog content schrijft om leads te genereren of dat je ze aan het opvolgen bent , je moet jezelf neerzetten als de persoon waar ze heen gaan voor de oplossingen waarnaar ze op zoek zijn

Je Amway businesskans over het hele internet pitchen en spammen zal je geen leads opleveren. Het internet staat er vol mee, en er zal altijd een betere kans te vinden zijn voor degene die daarnaar zoekt. Dus wat je ook doet of zegt, hou je Amway business kans  hier ver vandaan.
Hetzelfde geldt voor jouw producten – mensen zijn niet geïnteresseerd in de producten zelf, maar in wat ze kunnen doen en hoe ze hen kunnen helpen. Dus leid altijd met de voordelen van jouw Amway producten.

Als laatste leer hoe je de juiste prospects kunt vinden en hoe je relaties met ze opbouwt.
Je verwacht toch zeker niet, dat iemand je producten koopt of zich aansluit bij jouw Amway business kans  als ze je niet kennen of vertrouwen. Focus dus eerst op het opbouwen van een relatie met de juiste prospects.

Start vandaag nog met het laten groeien van je Amway MLM business op eenvoudige wijze, meld je nu direct aan voor de Gratis Amway Succes Training. En ontdek zelf hoe eenvoudig het kan zijn om 5-10 mensen per week in je Amway Business toe te voegen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.