Zelfvertrouwen Training Coach Almere

Vaak als het gaat om een nieuwe baan, worden mensen nerveus. Solliciteren is ook geen gemakkelijke klus, maar ik als coach Almere, kan je daarbij helpen. indien je gaat solliciteren kan er vaak een angstig gevoel je besluipen. ben ik wel goed genoeg, ben ik geschikt voor de baan of deze studie? Je gelooft er misschien niet in en zet je zelf meteen onder aan de ladder. Dit gevoel komt vaak dor gebrek aan zelfvertrouwen.
je wilt liever op je vertrouwde plek blijven en durft het risico niet aan. Zelf zie je door de bomen het bos niet meer als het er op aankomt op jezelf te presenteren en zelfs te promoten. Een ander ziet de dingen objectiever en houdt jou de spiegel voor.
Ik als loopbaan coach ben deskundig op al deze onderdelen en ga samen met jou op zoek naar oplossingen. Wat vind je leuk aan deze baan? Waar wordt je zenuwachtig van? Welke doelen stel je voor die baan of die studie? Ik ga je een soort spiegel voorhouden, waarin je je zelf leert kennen en te verbeteren. Hoe meer zelfvertrouwen je laat zien in je sollicitatiebrief en vooral in je gesprek, hoe meer kans je maakt op die baan. je gaat jezelf niet meer verglijken met anderen, maar neemt je zelf zoals je bent. Sta in je eigen kracht en je zal zien dat het leven je nog heel wat moois te bieden heeft.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.