Zelf vliegen rondom Lelystad?

Zelf vliegen rondom Lelystad

Woon jij in Lelystad of omstreken en lijkt het jou leuk om jouw woonplaats van bovenaf te zien vanuit een schitterende Cessna? Dat is mogelijk! Zelf vliegen vanaf Lelystad Airport maakt het mogelijk om de schitterende omgeving van bovenaf te bekijken. Velen omschrijven het als onvergetelijk!

Vliegles in Lelystad, is dat niet eng?

Velen beschouwen vliegen als eng, maar dat is helemaal niet nodig. Integendeel zelfs, het is een onvergetelijke ervaring. Neem als voorbeeld een vliegles in Lelystad, daar kan men in de Cessna één uur lang vliegen boven de prachtige omgeving. Je wordt uitstekend voorbereid op de vliegles, waardoor je absoluut niets eng hoeft te vinden. Er is tijd om zelf te vliegen maar ook om te genieten van de omgeving.

 Vliegen rondom Lelystad, waar begin je mee?

Zoals al eerder genoemd in vorige alinea, begint de vliegles met een goede briefing van de ervaren instructeur of piloot waarmee je gaat vliegen. Deze leggen alles haarfijn uit en geven je direct handige tips die onmiddellijk uitgevoerd kunnen worden tijdens het vliegen. En na afloop heb je zelfs de mogelijkheid om een video te kopen waarin je de vliegles helemaal opnieuw kunt beleven.

 Zelf vliegen is veilig en spannend

Zelf vliegen rondom Lelystad is ontzettend veilig, doordat er enkel gewerkt wordt met vakspecialisten en piloten met ontzettend veel vlieguren. Hierdoor kan je er verzekerd van zijn dat alles goed komt. Daarnaast is het ontzettend spannend om zelf eens een keer achter het stuur van een vliegtuig te zitten. Jij bestuurt waar je naartoe gaat en dat is onvergetelijk!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.