Woonpress wooninspiratie website

WoonPress is dé wooninspiratie website van Nederland en België onderhouden door Auke en Plien Jongbloed. We schrijven korte stukjes over woon en interieur gerelateerde nieuwtjes en inspiraties die we tegen komen.

Ik ben zelf actief als freelance webmanager, online marketeer en heb een online marketing bureau in schiedam binnen de meubelbranche en kom dus van uit mijn vak veel leuke dingen tegen. Daarnaast vinden zowel Plien en ik het leuk om te neuzen op woonoutlets interieurwinkels en webshops met mooie decoratie en inspirerende inrichting. Je kunt je voorstellen dat we daar best wel wat leuks bij tegenkomen die we je niet willen onthouden.

Zo zijn we de laatste paar keren leuk en mooie spullen tegen gekomen als poefjes, geurkaarsen, boomstammen als tafels, en leuke zitzakken. Maar we schrijven ook wat “minder gerelateerd” over zaken als “huishouden organiseren in 15 minuten” Of hoe je een expresso machine moet kiezen. Leuke onderwerpen dus.

Het is wat te veel om ons te zien als interieur experts maar we weten wat wij leuk vinden en ik denk dat over het geheel genomen de inhoud van de website wel reflecteert wat wij echt leuk en mooi vinden.

Wij zijn enthousiast over dat wat we tegen komen en hopen dat je door het verzamelde ook wat leuke ideeën op doet voor jouw huis en interieur.

Groeten van Plien en Auke.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.