Wil je je auto verkopen?

Je hebt al langere tijd een auto te koop staan maar niemand reageert op je advertentie. Je zit al maanden op een potentiele auto opkoper te wachten maar zit nog steeds met de auto in de maag. Dat is een veel voorkomende verhaal omdat de markt helemaal verzadigd is als het om gebruikte auto verkopen gaat.  De statijden voor de verkoop van gebruikte auto’s van particulier naar particulier lopen enorm op. Hoe kun je nog een gebruikte auto verkopen?

Wie zonder al te veel problemen en rompslomp zijn auto wilt verkopen, doet er goed aan contact op te nemen met ikwilvanmijnautoaf.be. Als particulier kan je hier gratis je auto verkopen. Tot op dat niveau is er niet veel verschil met een gewoon zoekertje op internet. Maar dan komt het. Jouw auto wordt na het aanbieden aangeboden aan meer dan 3.000 professionele autoopkopers.

  • Je auto verkopen via een stappenplan

Deze auto opkopers werden op voorhand gescreend en zijn dus stuk voor stuk betrouwbare handelaars. Aan de hand van uw foto’s en omschrijvingen van uw voertuig (die u best zo waarheidsgetrouw mogelijk doet), doen zij een bod op uw voertuig. Niets verplicht u om dat bod te aanvaarden. Pas als u akkoord gaat met een bod, worden uw gegevens doorgestuurd aan de opkoper, die het voertuig bij u komt ophalen. Uw voordelen zijn dus groot:

  • u hoeft niet te onderhandelen, dat wordt voor u gedaan.
  • u hoeft uw auto niet voor verkoop te laten keuren aangezien u niet aan een particulier verkoopt.
  • uw auto verdwijnt niet zomaar tussen duizenden zoekertjes zoals op een doorsnee site, maar komt meteen bij echt geïnteresseerde mensen.
  • deze manier van werken is voor u als verkoper compleet gratis.
  • u werkt met betrouwbare auto inkopers

 

  • Goede ervaringen door consumenten met professionele autoopkopers

Is dit iets nieuw? Eigenlijk niet. Deze manier van werken bestaat reeds sedert 2007 en ondertussen zijn er al zo’n slordige 500.000 auto’s verhandeld.

Traditioneel geven particulieren op deze werkwijze de commentaar dat zij aan een professionele autoopkoper hun auto aan minder geld moeten overlaten dan wanneer ze die aan een particulier overlaten. Dat klopt, maar anderzijds is men door de autoverkoop aan een professional van heel wat zaken (en onkosten) gespaard. Ook zal u via deze werkwijze veel sneller van uw auto af geraken dan wanneer u de ganse verkoop volledig zelf regelt.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.