Werzalit horeca tafelbladen montage

Werzalit horeca tafelbladen Bekend van de terrasbladen in vele decors en maten. Ook op klantwens kunnen eigen ontwerpen aangeleverd worden en in kleine aantallen geproduceerd worden.

Nieuw in de horeca tafel collectie zijn de trespabladen leverbaar in diverse decors en maten. Het grote voordeel van trespa is dat het duurzamer en milieuvriendelijker is dan alle andere buitenbladen. Wat weinig mensen weten is dat trespa van papier gemaakt wordt. Vellen papier worden geïmpregneerd met een hars en zo aan elkaar verlijmd waardoor er een zeer sterk blad ontstaat met een modern en eigentijdse uitstraling.

Tips voor onderhoud en montage.

Voor u goed om te weten is dat u (in tegenstelling tot de trespabladen) Werzalit bladen nooit zo moet stapelen dat de onderkant in contact kan komen met water. De onderkant is weliswaar bestand tegen vocht maar niet waterdicht! Door de opstaande rand kan er water blijven staan in het blad en voor onherstelbare schade zorgen.

Er worden nooit schroeven bij de bladen en/of onderstellen geleverd. Het blad is in het midden 18 mm dik. Deze 18 mm plus de dikte van het de bevestigingsplaat van uw onderstel is de gewenste lengte van de te gebruiken schroef. Neem wel een marge van 3 mm zodat u zeker weet dat u niet door het blad schroeft. Voor extra stevigheid gebruikt men ook wel eens wat montagekit tussen de bevestigingsplaat en het blad.

Soms, in een zeldzaam geval, worden bij het tafelonderstel schroeven meegeleverd. Ons advies: gebruik deze niet!! U weet namelijk niet of de lengte geschikt is voor uw blad en verder zijn deze schroeven van een slechte kwaliteit wat voor veel ergernis tijdens de montage kan zorgen.

Bij de keuze van uw decor is het belangrijk de volgende overweging en mee te nemen. Hoe minder patroon en hoe lichter de kleur hoe mooier uw tafelblad blijft. Felle kleuren kunnen onder invloed van zonlicht “ verschieten” net zoals donkere kleuren flets worden. Ook patronen vervagen op den duur. Wat het proces van verkleuren tegen gaat is de bladen eens per week af te nemen met een droge doek en wat (plantaardige) olie inwrijven.

Veel plezier bij het maken van uw keuze.
Team van Horeca Meubilair Den Haag

Showroom Den Haag
Industrieterrein Forepark
Dinkel 14-20
2491 CG Den Haag
Telefoon: 070-3464779
Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.