Werknemer productiever met airco

Werken tijdens de zomermaanden is niet voor iedereen een pretje. Bij heet zomerweer zijn buitenwerkzaamheden moeilijk uit te houden, daarnaast kan de temperatuur op kantoren ook hoog oplopen. Heeft u een eigen kantoor? Dan is het verstandig om airco te laten plaatsen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat werknemers in de zomermaanden productiever zijn in ruimtes waar airconditioning is geplaatst. De koele en luchtschone omgeving zorgt ervoor dat werknemers zich beter kunnen concentreren.

Zorg voor een aangenaam klimaat

Het gaat niet enkel en alleen om het plaatsen van airconditioning om een koele omgeving te creëren, het is juist van belang om te zorgen voor een aangenaam en gezond werkklimaat. Vaak is een tekort aan verse lucht de oorzaak van hoofdpijn of geïrriteerde ogen. Airco zorgt niet alleen voor een koele temperatuur, de meeste installaties filteren ook stof, vuil en nare luchtjes uit de lucht en regelen de luchtvochtigheid. Zo ontstaat er een prettig, maar ook gezond werkklimaat, waarin uw werknemers optimaal kunnen presteren.

Energiebesparing met airconditioning?

Bij airconditioning denkt u wellicht direct aan hoge kosten voor de installatie en het onderhoud. Toch kunt u met een goede airco energie besparen. Tegenwoordig zijn aircosystemen geen energieverslindende apparaten meer, nieuwe technieken zorgen voor duurzame en energiezuinige klimaatsbeheersingsinstallaties. Kiest u bijvoorbeeld voor een systeem dat kan koelen, maar ook kan verwarmen? Deze aircosystemen onttrekken warmte uit de buitenlucht, zelfs als het vriest. Dit bespaart niet alleen energie, maar is ook nog eens milieuvriendelijk. Vraag een expert eens vrijblijvend advies over de beste keuze voor uw werk- of woonsituatie.

Bron: Airco Expres

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.