Wat is mijn beschadigde auto waard?

Wat is mijn beschadigde auto waard?
De meeste mensen weten dat een auto die ernstig beschadigd is weinig waard is. Een autosloperij is handig als je van je beschadigde auto af wilt en snel nog wat geld wilt verdienen. Voor een auto waar je niet meer in kunt rijden door een ongeluk, beschadiging of een andere reden kun je namelijk geld krijgen.

Een beschadigde auto hoeft niet per se een sloopauto te zijn. Soms kun je een beschadigde auto nog laten maken. Een sloopauto is een auto waarmee je eigenlijk niet meer de weg op kunt. Deze auto is om wat voor reden dan ook niet door de keuring gekomen en eigenlijk onherstelbaar.

Het is moeilijk om op basis van summiere informatie de waarde van een beschadigde auto te bepalen. In bijna alle gevallen is de exacte waardebepaling van een beschadigde auto maatwerk. Door naar een autogarage te gaan of naar een autosloop te stappen kun je te weten komen wat je auto nog waard is en wat je er nog voor kunt krijgen. Als je auto echt niet meer te gebruiken is, dan is er maar één optie: de autosloperij. Een auto slopen levert zoals aangegeven geld op.

Er zijn veel autosloperijen in Nederland. De meeste bedrijven kunnen je auto gratis bij je komen ophalen. Dat is ideaal, want zo hoef je niet het vervoer te betalen wanneer je deze naar een autosloperij wilt brengen. Wanneer je auto wordt opgehaald krijg je bij de meeste bedrijven een eerlijk bedrag. Dit bedrag is de waarde van de auto op dat moment. Bovendien krijg je een RDW vrijwaring.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.