Wat is Hotmail en wat zijn de mogelijkheden na sign in?

Hotmail, ook wel Windows Live genoemd is een maildienst van softwaregigant Microsoft. Met Hotmail kan je na inloggen op hotmail.com e-mails verzenden naar anderen zonder daarvoor een programma op je computer te installeren. Door in te loggen op hotmail.com krijg je toegang tot je account en je postvak. Dit kan je op elke computer met internet doen, je neemt Hotmail dus overal mee naartoe.

Online mail
Met een mailprogramma als Outlook heb je vaak dat je je mail maar op één computer kan ophalen, omdat hij de e-mails van een server af haalt en vervolgens van de server verwijdert. Hierbij kun je na sign in bij Hotmail je mails overal ter wereld bekijken. Super handig dus!

Naast het sturen van e-mails kan je met Hotmail mappen aanmaken, kijken wat je vrienden bezighoudt op MSN en bestanden meesturen met je e-mail bericht. Voor de bijlage heb je een maximum bestandsgrootte van 10mb.

Outlook.com
Hotmail is sinds kort overgenomen door Microsoft, kort na de overname is er een nieuwe versie van Hotmail geïntroduceerd. Deze versie heeft veel weg van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, namelijk Windows 8. De vernieuwde interface is totaal anders en het heeft meer weg van een ‘snel’ communicatiesysteem. Als je de nieuwe interface van Hotmail onhandig vind en gewend bent aan de oude, kan je na sign in bij ‘opties’ kiezen voor de oude interface.

Hotmail sign in
Veel mensen kunnen niet vinden hoe ze in moeten loggen op Hotmail en typen dan niet de URL www.hotmail.com in in de adresbalk van hun browser, maar zoeken via Google op termen zoals ‘Hotmail inloggen’ of ‘Hotmail sign in’. Zij vinden dan uiteindelijk toch de website waar zij naar zoeken, en hen lukt het dan uiteindelijk toch om in te loggen op Hotmail.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.