Wat beweegt jou?

Ben je van dat ene baantje in de volgende job gerold. Maar wil je nu goed onderzoeken welke stap je nu het beste kan nemen in je carrière? Of  je nu werken aan de communicatie met je medewerkers. Of je bent wilt ontdekken hoe je je loopbaan een impuls zou kunnen geven.

Of ben je die herintredende moeder die nu wil weer aan de arbeid wil gaan maar die zich wat onzeker voelt over wat zij het bedrijfsleven te bieden heeft? Voel je je in deze tijd onzeker over je aanstelling? Wil je onderzoeken hoe je een strategie kunt ontwikkelen om een goede gefundeerde stap te nemen op de carrière ladder.

Het lijkt de meeste mensen verstandig om in de huidige economie niet van positie te wisselen. Maar de  dagelijkse praktijk wijst toch uit dat als je niet meer zeker voelt over jezelf en je niet lekker op je plek zit, dat je prestaties achteruit lopen. En als jij niet presteert dan loop je zeker het risico om je baan te verliezen, juist in de crisis.

Wil je niet blijven zitten en afwachten op wat er gebeurt. Wil je pro-actief aan je loopbaan werken? Voor dergelijke vragen en voor structurele persoonlijke begeleiding ben je bij Loopbaan Coaching aan het juiste adres. Ontdek wat jou drijft en laat je inspireren door onze loopbaancoaches.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.