Waarom niet je auto verkopen via een professional?

Momenteel verkopen mensen hun huizen zelden nog particulier. Men doet meestal beroep op een makelaar. Toch heeft het lang geduurd vooraleer men voldoende vertrouwen had in makelaars. Lange tijd hing er een waas van louche praktijken rond het makelaarsgebeuren. Tegenwoordig is het vertrouwen in makelaars echter zodanig groot dat het merendeel van de mensen beroep doet op een makelaar om een huis te kopen of te verkopen. De redenen hiervoor zijn meestal dat makelaars beter op de hoogte zijn van de prijzen van de huizen en beter hun weg kennen om een huis vlot verkocht te krijgen.

Auto verkopen via een auto verkoop makelaar

Hetzelfde doet zich meer en meer voor in de auto verkoop branche. Een auto verkopen via een professionele tussenpersoon vindt meer en meer bijval bij mensen. Al is het succes nog verre van even groot als bij de verkoop van huizen.

Wie beroep doet op een professional zoals “ikwilvanmijnautoaf.be” plaatst zijn voertuig (gratis) in een bestand van auto’s waar professionele auto opkopers op kunnen bieden. Over de prijs wordt door professionele mensen onderhandeld. Wordt er een aanvaardbaar bod gedaan, dan wordt u als aanbieder daarvan op de hoogte gebracht. U heeft dan nog steeds de vrijheid of u al dan niet op dat bod in gaat.

De voordelen van de auto verkoop via een auto opkoop makelaar

De voordelen van deze werkwijze zijn eerst en vooral dat u geen tijd en energie moet steken in het verstrekken van informatie omtrent uw auto. Een professionele auto opkoper zal misschien niet even veel betalen voor uw voertuig als een particulier, maar besef wel dat u via een professionele auto opkoper verlost bent van kosten om naar de keuring te gaan.

Bijkomend voordeel van het werken met “ikwilvanmijnautoaf.be” is dat de kans heel groot is dat uw auto binnen de 24 uren verkocht geraakt.

Om die redenen kan men er vrij zeker van zijn dat het huidige succes om op dergelijke manier een auto te verkopen zeker nog zal groeien. Het concept zag het levenslicht in 2007, en sedert die tijd zijn al meer dan een half miljoen voertuigen verhandeld.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.