Vraag naar occasion lease blijft toenemen door aanhoudende crisis

Nederlanders hebben steeds minder te besteden en autorijden wordt steeds duurder. De benzineprijzen blijven steeds stijgen, verzekeringen worden duurder en bovendien zijn er plannen om de onbelaste reiskostenvergoeding af te schaffen. Dat is een drama voor het grootste deel van het Nederlandse volk.

De oplossing hiervoor is een occasion leasen

Een oplossing is daar, namelijk het leasen van een occasion, een gebruikte auto dus. Met deze vorm van auto lease heeft u namelijk de lusten van het bezit van een vrij nieuwe auto, heel erg zuinig ten opzichte van oudere auto’s dus, en de lasten van het leasen van een auto: vaste lage kosten dus.

Met occasion lease rijdt u in een zuinige auto die van alle gemakken van deze tijd voorzien is: airco, cruise control en een milieuvriendelijke motor, en heeft u een maandelijks kostenplaatje dat vooraf bekend is. Alle kosten voor het rijden van uw auto, behalve de benzinekosten, zitten bij een lease occasion inbegrepen. Van onderhoud tot pech onderweg zit inbegrepen in de berekening van uw leasecontract.

Welke leasemaatschappijen bieden gebruikte auto’s aan?

Bij verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen kunt u een occasion leasen, waaronder Financial Lease, LeasePlan, Terberg Leasing en Lease4Less. Vaak gaat het dan om auto’s die al een keer kort geleasd zijn door een bedrijf, maar eerder ingeleverd zijn om wat voor reden dan ook, en vervolgens nogmaals ter lease aangeboden worden, maar dan als occasion. Het zijn dus vaak auto’s van enkele jaren oud, echt geen oude barrels dus.

Ook sommige garages en kleinere autobedrijven bieden occasions te leasen aan. U kunt gewoon naar uw lokale autobedrijf stappen en vragen of zij aan occasion lease doen. Grote kans dat zij dat inderdaad doen!

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.