Voorjaar? Schenk aandacht aan de tuin

Het lenteweer komt steeds dichterbij; hoog tijd om na te denken over de inrichting van uw tuin. Als u er in de zomer optimaal van wilt genieten, is het verstandig nu al een hovenier in te schakelen die u kan adviseren op het gebied van uw bestrating, soorten planten en inrichting. De meeste mensen denken pas aan de tuin als de eerste zonnestraaltjes weer te zien zijn, maar is het niet ideaal om de tuin al klaar te hebben bij het eerste lentezonnetje? Of het nou gaat om het wieden van onkruid en het schoonmaken van uw tuinmeubelen of het compleet vernieuwen van uw tuin, zorg ervoor dat u er op tijd bent.

Laat u inspireren op een tuinbeurs

Niet voor niets vinden er veel tuinbeurzen eind februari of begin maart plaats. Zo kan men zich vast oriënteren op de nieuwe tuinstijlen, mooie tuinmeubelen, frisse planten of vele soorten tegels. Een tuinbeurs is een ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en een nieuw ontwerp van uw tuin te bepalen. Een hovenier kan hierbij ook goed helpen. Door de ervaring en de kennis van de nieuwste trends en technieken weet een hovenier iedere tuin om te toveren tot een echte droomtuin waarin u zomers lang kunt genieten.

Nieuwste tuintrends

Om mee te doen met de laatste trends op het gebied van bestrating en tuinaccessoires, is er veel mogelijk. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke en duurzame producten met een robuuste uitstraling. Veel tuinen worden ingericht als echt rustpunt, met een natuurlijke basis en een duidelijke, strakke vormgeving. De kleuren variëren van licht- en donkergroen, bruintinten en rustgevend wit tot blauwpaarse en geelgroene accenten. Ook pasteltinten worden veelal toegepast. Laat u inspireren en zorg dat u bij de eerste zonnestraaltjes optimaal kunt genieten van uw tuin.

Bron: Bestrating Expres

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.